ELÖREN BLOG

  • Ekim 19, 2023

    Tesettür trençkotlar, şık ve zarif bir dış giyim seçeneği olarak birçok kadının gardırobunda bulunur. Hem klasik hem de modern tarzlarıyla dikkat çeken bu parçaları seçerken bazı önemli noktalara dikkat etmek, hem tarzınızı yansıtmak hem de rahat bir kullanım sağlamak açısından önemlidir.

    tesettür trençkot, trenç modelleri, kadın trençkot,
  • Ekim 16, 2023

    Beyaz pantolon ve tunikler, tesettür giyim dünyasında zarif ve şık bir kombinasyon oluşturmanın anahtarıdır. Beyaz pantolonlar, temiz ve sofistike bir görünüm sunarken, tuniklerin çeşitli renk ve desen seçenekleri, tarzınıza kişisel bir dokunuş katmanızı sağlar.

    beyaz pantolon, kumaş pantolon, havuç pantolon,
  • Ekim 12, 2023

    Krep kumaş tunikler, tesettür giyimde hem konfor hem de şıklık arayışında olan hanımların en sık tercih ettiği parçalar arasında yer alıyor. Bu dökümlü ve hafif kumaşın zarafeti, şık bir tesettür şalı ile tamamlanınca ortaya mükemmel bir kombin çıkıyor.

    krep kumaş, tesettür tunik modelleri, lacivert tunik,
  • Ekim 09, 2023

    Tesettür giyimde önü fermuarlı tunik modelleri, hem şık hem de fonksiyonel bir alternatif sunmaktadır. Ancak, doğru seçimi yaparken dikkate almanız gereken bazı özellikler bulunmaktadır.

    önü fermuarlı tunik, tesettür tunikler, mevsimlik tunik,
  • Ekim 06, 2023

    Tesettür giyimde tesettür giy çık ürünler, pratiklik ve şıklığı bir araya getiren favori parçalar arasında. Ancak mevsime göre bu parçaları nasıl kombinleyeceğimizi bazen merak ediyoruz. İşte size bazı öneriler!

    tesettür giy çık, giy çık kap, tesettür dış giyim modelleri,
  • Ekim 04, 2023

    Trenç kap, şehirli bir şıklığın anahtarıdır. Aslında, bir trenç kapın çeşitliliği sayesinde hem klasik hem de modern görünümleri kolayca yakalamak mümkündür. Ancak, kombin yaparken dikkate alınması gereken bazı püf noktaları vardır.

    trenç kap, mevsimlik ceket, tesettür mevsimlik, tesettür kap,
  • Ekim 02, 2023

    Son yıllarda tesettür modası, modern çizgilerle klasik anlayışı bir araya getirerek hem sadeliği hem de şıklığı aynı kumaş üzerinde buluşturdu. Sade şık tesettür elbise bu yeni anlayışla, tesettür giyimde sade ve zarif bir dönüşümü beraberinde getirdi.

    zarif tesettür elbise, tesettür elbise modelleri, siyah elbise, siyah elbise modelleri, sade şık tesettür elbise,
  • Eylül 28, 2023

    Tesettür dış giyim, kapalı hanımların dış mekânlarda giydiği, vücut hatlarını örtmeye yardımcı olan ve genellikle uzun olan giysileri ifade eder. Moda dünyasında tesettür dış giyim de geniş bir yelpazeye sahiptir.

    giy çık kap modelleri, tesettür dış giyim, giy çık,
  • Eylül 26, 2023

    Son yıllarda tesettür modasında öne çıkan ürünlerden biri de şüphesiz tesettür kap modelleridir. Bu yılın koleksiyonunda da bu trendin izlerini rahatlıkla görmek mümkün.

    tesettür kap, kap modelleri, tesettür giy çık,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR