ELÖREN BLOG

  • Mayıs 20, 2022

    Gömlek, tekstil alanında hem kadınların hem de erkeklerin modası geçmeden kullanabilecekleri ürünlerin başında gelmektedir. Gömlekler hem yazın hem de kışın kullanılabildikleri için kadınlar için vazgeçilmez parçalar arasında yer almaktadır. Ancak, 2022 yaz sezonunda kadın gömlek seçenekleri de oldukça çeşitlidir. 

    kadın gömlek
  • Mayıs 20, 2022

    Elbiseler, kadınların tekstil alanında en çok tercih ettiği parçalar arasında gelmektedir. Özellikle, bahar ve yaz döneminde kadın elbise tercihleri artmaktadır. Kadın elbise modelleri kategorisinde çeşitli tasarım modellerimiz bulunmaktadır. Özellikle, 2022 yaz döneminde trend elbiseler arasından en estetik ve şık modellerini sunmaktayız.

    kadın elbise
  • Mayıs 20, 2022

    Çantalar, kadınlar için önemli tekstil malzemeleri arasında gelmektedir. Trendlere göre en son çıkan çanta modelleri, en çok arananlar arasında olmuştur. En son modaya uygun bir şekilde üretilmiş olan kadın çanta modelleri, tekstil sektöründe en şık ürünler arasında yer almaktadır. 

    kadın çanta modelleri
  • Mayıs 17, 2022

    Hem son derece rahat hem de şık görünen, nostaljik de bir hava barındıran bol paça pantolon modelleri ile vintage bir tarz yaratmaya ne dersiniz? Özellikle 80’lerin muhteşem tarzını sokak modasına yansıtan bol paça pantolon modelleri, kusursuz bir görünüm elde etmenize olanak tanır.

    bol paça pantolon
  • Mayıs 17, 2022

    Çantalar bir kombinde olmazsa olmaz ve tamamlayıcı olan en önemli parçalardan biridir. Bu nedenle de mutlaka doğru bir çanta seçimi yaparak en iyi şekilde kıyafetlerinizi bütünleyebilirsiniz. Doğru bir kadın çanta seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı detayları şimdi sizlerle paylaşacağız.

    kadın çantası
  • Mayıs 17, 2022

    Sıkça giyilen ve oldukça şık seçenekler olan tesettür elbise modelleri özellikle de davetlerde ve özel günlerde harika bir görünüm elde etmenize fırsat sunar. Birçok farklı modeli ile herkesin beğenisini kazanan tesettür elbise çeşitlerini dilediğiniz şekilde ve tarzda kombinleme imkanına da sahipsiniz. Çok sevilen ve sık sık tercih edilen elbise modelleri aynı zamanda da bir sonraki kullanıma hazır olması için doğru bir şekilde temizlenmelidir. Tesettür elbise modelleri nasıl temizlenir gelin birlikte keşfedelim.

    tesettür elbise modelleri
  • Mayıs 17, 2022

    Basic kadın tunik çeşitleri ile beraber kot pantolon veya kumaş pantolon modellerini rahatlıkla bir arada kullanabilirsiniz. Özellikle de bu yazın en moda rengi olan lila, tunik modelleri için benzersiz bir seçim olabilir. Lila renkli basic ve tamamen minimal tarzda uzun tunik modelleri ile birlikte ekru ya da bej renkli kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda bu soft kadın tunik kombininizi lila bir stiletto veya oxford ayakkabı ile de tamamlama şansına sahipsiniz.

    tesettür tunik modelleri
  • Mayıs 10, 2022

    Tesettür giyim, muhafazakar bir yaşamı benimseyenler için oldukça önemlidir. Oluşturulan şık kombinlerin hem modayı yakalaması hem de konforlu olması gerekir. Eski yıllar ile kıyaslandığında günümüzde tesettür giyim modellerinde çeşitliliğin arttığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

    tesettür giyim
  • Mayıs 10, 2022

    Tesettür yelek, tesettür giyimin başlıca parçalarından biridir. Yaz veya kış fark etmeksizin giyilebilen bu yelekler ile farklı kombinler oluşturarak kendi tarzınızı yaratmanız mümkün. Özellikle kombin sıkıntısı çeken kişilerin bu yelekler sayesinde daha kolay kombin yapabileceklerini söyleyebiliriz.

    Tesettür yelek modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR