ELÖREN BLOG

  • Temmuz 05, 2022

    Tesettür elbise, dini gerekleri ön planda tutan kadınların vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir. Peki, tesettür elbise nasıl olmalıdır, en uygun kumaş hangisidir? Yazlık elbise hangi renklerde tercih edilmelidir? İsterseniz tüm bu sorulara birlikte cevap arayalım, seçiminizde size birkaç ipucu verelim. Elbise, tesettür giyim tarzının olmazsa olmaz kıyafetlerinden biridir. Elbiseler, bu giyim tarzını benimseyen kadınlar için öncelikli koşul olan gizleme özelliğini ön planda tutan ürünlerdir. Hem boyu hem de kolları uzun olarak tasarlanan tesettür elbise, bu özelliği fazlasıyla yerine getirmektedir.

    TESETTÜR ELBİSE
  • Temmuz 04, 2022

    Bol paça pantolonlar hem rahatlığı hem şıklığı hem de hatasız duruşu ile vazgeçilmez parçalar arasında yerini alıyor. Yüksek bel geniş paça pantolon modellerini hem erkekler hem de kadınlar sıkça tercih eder ve satın alırlar. Özellikle çalışan kadın ve erkeklerin favorisi olan pantolon modelleridir. Bol paça pantolonlar çalışırken büyük kolaylık sağlarlar.

    BOL PAÇA PANTOLONLAR, Kadın bol paça pantolon kadın kumaş pantolon
  • Temmuz 01, 2022

    Kadın pantolon modelleri arasında pek çok farklı model, çeşit çeşit kumaş seçenekleri yer alıyor. Tek bir tesettür pantolon ile birçok farklı tesettür kombini yapılabilir. Tesettür pantolon, uzun blazer ceketler ve basic tişörtler ile kolaylıkla kombinelebilirken, tesettür pantolon tunik kombinleri de sıklıkla tercih edilebilir. 

    tesettür pantolon, tesettür pantolon tunik kombinleri, kadın pantolon, kadın dar paça pantolon, kadın pantolon modelleri, kadın havuç pantolon, kadın bol paça pantolon, kadın siyah pantolon, kadın tesettür giyim
  • Haziran 28, 2022

    Tesettür tunik modelleri, tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından. Hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunması en çok tercih edilme sebeplerinden birisidir. Hem sokak stiline olan uygunluğuyla hem de iş hayatında sunduğu kolay ofis şıklığı ile tunik modelleri her sezon tercih edilebiliyor. Birbirinden özel modellere ve renklere sahip olan kadın tunik modelleri, gündelik hayatın her alanında tercih edilerek muhteşem kombinler oluşturulabilir. Rahatlığı ve şıklığı tunik modelleri içinde bir arada kolayca bulabilirsiniz. 

    TESETTÜR TUNİK MODELLERİ
  • Haziran 27, 2022

    Tüm kişilerin güvenerek satın alabilecekleri ve güvenerek tercih edebilecekleri tesettür takım modelleri oldukça şık ve kaliteli seçenekleri tüm kişiler için bir araya getirmektedir. Her ortamda sıklıkla tercih edilebilecek olan ve tüm kadınlara kısa süre içerisinde şok bir görünüm sunan tesettür pantolonlu takım farklı renk ve model seçenekleri ile tüm kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Tesettür takım modelleri içerisinde birbirinden şık ve kaliteli ürünler bir araya gelerek kişiler için vazgeçilmez alternatifler ortaya koymaktadır. Tesettür pantolonlu takım alacak kişiler, tüm bu seçeneklerde kendi fizik özelliklerini göz önüne alarak istedikleri gibi kendi tarzlarını en iyi şekilde ortaya koyabilmektedir.

    TESETTÜR TAKIM MODELLERİ
  • Haziran 24, 2022

    Tesettür takım modelleri, farklı parçaların özel şekilde bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Gündelik hayat içerisinde kombin yapma noktasında zorlanan kadınlara hitap eden ikili takım modelleri, bu noktada kurtarıcı parçalar olarak tercih edilmektedirler. Günlük yaşam kadar iş yaşantısında da tarzınızı bu ikili takım seçenekleriyle yansıtabilir, kombinlerinizle fark yaratabilirsiniz.

    TESETTÜR TAKIM MODELLERİ
  • Haziran 23, 2022

    Tesettür pantolon tesettürlü kadınların vazgeçemediği ürünler olarak göze çarpıyor. Rahatlığı ve kumaşı için sıklıkla tercih edilen bu ürünler uygun fiyatlar ile sitemizde mevcut. Tesettür pantolon tunik kombinleri ile gayet şık bir tesettür giyim yakalayabilirsiniz. Birçok markanın üzerinde çalışarak üretim gerçekleştirdiği tesettür giyim kategorisi oldukça geniş yelpaze de ürünler barındırıyor. En çok tercih edilen bol paça pantolon tesettür veya kadın kumaş pantolon modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu ürünler arasından pantolon tunik modelleri veya diğer ürünleri inceleyebilirsiniz. İncelediğiniz ürünler tamamen yeni koleksiyonlar olmakla beraber kalitesi kanıtlanmış ürünlerdir. Uzun vade kullanım sunan bu ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilir ve hızlı kargo ile beklemeden kullanabilirsiniz.

    TESETTÜR PANTOLON MODELLERİ
  • Haziran 22, 2022

    Pantolon, moda tarihinin en özel, en vazgeçilmez parçalarından birisidir. Genelde klasik bir görünüme sahip olan pantolonlar. Zaman içerisinde farklı tasarımlara da ev sahipliği yapıyor. Aynı özgünlük ve yoğun talep görmesiyle tesettür pantolon seçenekleri, tesettür giyiminde en çok kullanılan parçalarından birisidir. Tunik ve tesettür gömlek seçenekleriyle kolay kombin imkânı sunan tesettür pantolon seçenekleri tarz sahibi kadınların vazgeçilmez parçalarından birini oluşturuyor. 

    TESETTÜR PANTOLON MODELLERİ
  • Haziran 21, 2022

    Her alanda tercih edilen ancak iş hayatının vazgeçilmezleri arasında yer alan gömlekler, modern ve şık bir görünüm için tercih edilmektedir. Kumaş yapıları ve farklı tasarımlar sayesinde birbirinden çeşitli modeller sunan gömlekler ile hayatın her alanında tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Üstelik tüm bunlar, tesettür giyim içerisinden yer alan tesettür gömlek modelleri için de geçerli. Tesettür giyim denilince tunikten sonra akla gelen ve en çok tercih edilen giyim grubu gömlek modelleri olmaktadır. Farklı boy seçenekleri ile kısa ya da uzun gömlek modelleri içerisinden kombininize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Tesettür gömlek seçenekleri ile kolay ve şık kombinler hazırlamak oldukça kolay. 

    TESETTÜR GÖMLEK MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR