ELÖREN BLOG

  • Ocak 05, 2023

    Sade ve kullanışlı tunik takım modelleri için firmamızın ürünleri tam aradığınız nitelikte. Zarifliği tercih eden kadınların büyük talep göstermiş olduğu sade ve oldukça kullanışlı olan tesettür takım modelleri ile tüm ortamlarda şıklığınızı sergileyebilirsiniz. Düğün, nişan, davet ortamları için hazırlanan,  şık ikili takımlar tesettür kullanan kadınlar için özel seri olarak üretilmektedir. Birkaç ufak dokunuş ile daha da şık hale getirebileceğiniz ikili takım modelleri ile dilediğiniz ayakkabı ve çanta kombinlerini kullanabilirsiniz. Ten renginize uyumlu olacak şekilde seçeceğiniz takımınızı, ton sür ton eşarp ve şal modelleri kullanarak klas bir tarzda kullanabilirsiniz. Ayrıca yüzük, saat, bileklik, kolye gibi aksesuar seçimleri ile daha gösterişli ve havalı bir kombin yapma olanağını da sahipsiniz. 

    tunik takım, tesettür takım, şık ikili takımlar tesettür, ikili takım, şık ikili takımlar tesettür,
  • Ocak 02, 2023

    Giyim sektöründe harika bir çıkış yapan ürünler arasında ilk sıralarda yer alan tesettür giy çık modelleri inanılmaz kullanışlı parçalardır. Özellikle ani gelişen davetlerde, dışarıya çıkma durumlarında pratik ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Yapmanız gereken sadece giy çık kap modelinizin üzerine sevdiğiniz bir şal ya da eşarp seçmek olacaktır. Uzun etek modelleri yada pantolon modelleri üzerine giy çık tesettür tunik modelleri kullanabilirsiniz, tüm elbise modelleri için de uygun bir kullanım sağlayan kap modelleri ile tüm ani gelişen durumlarda şıklığınızı sağlayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yürüyüş yapmak gibi hareketli olacağınız zamanlarda hafif bir kullanıma uygun olan trençkot ve giy çık kap modelleri doğru dış giyim parçaları arasında bulunmaktadır.

    TESETTÜR GİY ÇIK, GİY ÇIK KAP, GİY ÇIK TESETTÜR, GİY ÇIK, GİY ÇIK TESETTÜR,
  • Aralık 27, 2022

    Tunik modelleri her tarza hitap eden çeşitleriyle pratik bir şekilde kullanılan ürünlerdir. Çeşitli renk ve modellere hitap eden tunik çeşitlerini her bedene uygun kalıplarıyla bulabilirsiniz. Gün geçtikçe yenilenen modelleri her bütçeye uygun fiyatları ile inceleyebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

    Elören giyim her kadının tarzına uygun tunikleri 38-48 beden aralıklarıyla ve düğmeli, taşlı, lastikli seçenekleriyle sizlere sunmaktadır. Sizler de dilediğiniz ürünleri uygun modellerde seçerek alma şansı yakalayabilirsiniz. 

    TUNİK MODELLERİ, ELÖREN GİYİM, KADIN GÖMLEK, OVERSİZE GÖMLEK,
  • Aralık 24, 2022

    Pantolonlu takım tercih edenler için oldukça kolay ve güvenli bir şekilde kombinlenebilen birbirinden farklı parçalar bir araya getirilmektedir. İkili takım pantolonlu tesettür giyim seçeneklerinde hem tarzına uygun hem de kullanışlı ürünler her zaman kurtarıcı parçalar olarak beklentileri karşılayacak detaylara sahip olmaktadır. İkili takım pantolonlu gündelik yaşam için farklı model seçenekleri ile daha iddialı zamanlar için ise şıklığı ile ön plana çıkacak seçenekleri bir araya getirmektedir. Pantolonlu ikili takım her zaman kolay bir şekilde hazırlanma sürecinin gerçekleşmesine olanak sağlayacak bir pratikliğe sahip olmaktadır. Tarzını en iyi şekilde yansıtmak isteyenler için sürekli olarak ürün çeşitliliği oluşmakta ve bu ürünler kişiler için avantaj meydana getirmeye devam etmektedir. 

     

    PANTALONLU TAKIM, KADIN TAKIM MODELLERİ,
  • Aralık 22, 2022

    Tesettür giyimde rahat bir kombin oluşturması, bu tarzın gereklerini yerine getirebilme derecesi nedeniyle tercih idelin ikili takım pantolonlu modelleri, her yaştan kadının öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Tesettür pantolonlu takım seçeneklerinde çok farklı kombin imkanları kadınlara hazır bir şekilde sunulmakta, takım modelleri arasında geniş bir seçim imkanı tanınmaktadır. Kadın alt üst takım modellerini hazır olarak gardırobunda bulundurabileceği için ne giyeceğim telaşına da kapılmayacaktır. 

    PANTOLONLU TAKIM
  • Aralık 19, 2022

    Tesettür modasındaki hızlı gelişim, bu giyim tarzının en önemli unsurlarından biri olan tunik modellerine de yansımaktadır. İslami giyim tarzının koşullarının yerine getirilmesinde etkili çözümler sunan tunik modelleri, aynı zamanda günlük yaşamda rahatlık imkanı tanımaktadır. Kadınların öncelikli tercihleri arasında yer alan uzun tunik modelleri, hem üst hem de alt bölümde gizlenmesi gereken tüm bölgeleri kapatabilmektedir.

    TUNİK MODELLERİ
  • Aralık 16, 2022

    Kaban modelleri genel olarak renk ve model detayları göz önüne alındığında oldukça fazla olup kişilerin karar verme noktasında zorlandığı bir ürün haline gelmektedir. Ancak siyah kaban hem sadeliği hem de her tarza uygun renk olması yönü ile kolay kombin ürünü olarak tercih edilmektedir.

    KABAN
  • Aralık 13, 2022

    Tesettür pantolon kombinleri içerisinde bol paça şeklinde olan kumaş ya da kot pantolonlar çok daha yoğun bir şekilde tercih edilerek güvenli bir kullanım sunmaktadır. Tesettür kumaş pantolon içerisinde özellikle pantolonlarda bol paça türü daha yoğun ilgi görmekte ve tesettür giyim daha uygun bir ürün olması yönüyle ön plana çıkmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLON
  • Aralık 10, 2022

    Kadın gömlek şık çizgileri ve her zaman kullanıma uygun seçenekleri sayesinde sürekli yenilenmeye ve tercih edilmeye devam etmektedir. Tüm gömlek modelleri özel olarak hazırlanmaktadır ve kullanılacağı alana uygun olacak şekilde çeşitlenerek kişilerin favorilerini oluşturması amacıyla özenli bir şekilde hazırlanmaktadır. Elören Giyim herkesin zevkine ve herkesin ihtiyacına uygun olacak şekilde gömleklerin üretimi amacıyla güvenli ve kaliteli bir alışveriş sürecinin oluşmasına fırsat tanımaktadır.

    GÖMLEK MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR