ELÖREN BLOG

  • Eylül 20, 2022

    Hanımların günlük kombinleri genellikle rahat modellerden tercih edilmelidir. Özellikle tesettürlü hanımlar için üretilen tesettür günlük elbise modelleri oldukça kullanışlı olmaktadır.

    TESETTÜR GÜNLÜK ELBİSE
  • Eylül 15, 2022

    Tesettür takım , tesettür giyimde en çok tercih edilen kıyafet ikilileridir. Gerek etekli gerek pantolonlu tesettür takım şıklığı, kadınlara kolay bir kullanım sunar bunun yanında da oldukça şık giysilerdir. İş hayatında özellikle fazlasıyla tercih edilen tesettür takım , günlük şıklık oluşturmak için de kadınlara kolaylık sağlar. Birbirinden farklı renk ve modelleri ile tesettür takım dünyasında her kadın kendi zevkine uygun bir takımı rahatlıkla bulabilecektir.

    BEJ TESETTÜR TAKIM
  • Eylül 13, 2022

    Özellikle sonbahar ve ilkbahar aylarında kolay kullanım sağlayan tesettürlü hanımların severek kullandığı giy çık modelleri oldukça fazla talep gören modeller arasında yer almaktadır. Fermuarlı ve düğmeli kullanımı sahip olan giy çık modelleri her zevke hitap edecek şekilde üretilmektedir. Özellikle günlük kullanıma uygun ve spor tarz giymeyi seven hanımların tercihleri arasında yer almakta olan spor giy çık modelleri son derece şık ve kullanışlıdır. Şıklığın yanında pratik bir kullanım sağlayan giy çık modelleri firmamız tarafından özel bir formda tasarlanmaktadır. Bu nedenle fit bir görünüm sahibi olmanızı desteklemektedir.

    GİY ÇIK MODELLERİ
  • Eylül 08, 2022

    Tüm hanımlar bilirler ki sadelik şıklığın ilk adresidir siz de tesettür elbise seçimlerinizde sadeliği tercih eden şık hanımlardan iseniz firmamızın ürünlerini mutlaka incelemelisiniz. Günümüzde ışıltılı ve gösterişli tesettür elbise modelleri artık klasik bir kullanım boyutuna ulaşmıştır. Bu nedenle şıklığına önem gösteren hanımlar daha sade tesettür elbise modellerini tercih etmektedir. Ancak bu konuda yeterli model bulabilmek pek mümkün olmamaktadır. Firmamız sadeliği prensip edinen hanımlar için harika tesettür elbise modelleri ile hizmet sunmaktadır. Tüm özel günlerinizde gönül rahatlığı ile şık bir kombin elde etmek için firmamızın üretmiş olduğu tesettür elbise modellerini incelemek için hemen online satış sayfamızı inceleyebilirsiniz.

    tesettür elbise, uzun elbise, pötikare elbise, şifon elbise, şifon elbise modelleri, şifon elbise tesettür, elören giyim
  • Eylül 07, 2022

    Yelek modelleri içerisinde birbirinden farklı modeller yer almakta ve tüm modeller herkesin zevkine hitap edebilecek seçenekleri ile bir araya getirilmektedir. Tesettür yelek özellikle yapı olarak kalça kapatacak şekilde ya da ayak bileğine ulaşacak şekilde özel olarak hazırlanmaktadır. Aynı zamanda kadın yelek modelleri doğru kombinlenebilen özellikleri sayesinde tüm kapalı kadınlar için özel bir öneme sahip olmaktadır. Uzun yelek modelleri doğru ve kusursuz bir şekilde tüm kıyafetlerin daha kolay bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmakta ve bu şekilde daha kolay kıyafet seçiminin gerçekleşmesi her zaman mümkün hale gelmektedir. Beklentileri karşılayan ve en iyi şekilde tarza uygun kombin yapılmasına olanak sağlayan tüm ürünler genel olarak en uygun fiyat seçenekleri ile bir araya getirilmektedir. 

    TESETTÜR YELEK
  • Eylül 05, 2022

    Tesettür elbise modelleri genel olarak oldukça fazla olmakta ve bu modelleri kullanırken bazı detayların bilinmesi buna uygun kıyafet seçiminde bulunulması için önemli olmaktadır. Uzun kollu elbise her mevsim için tesettür içerisinde olan kadınlar için özel olarak hazırlanmaktadır. Kumaş yapısına dikkat ederek seçim yapmak her zaman önemli olmaktadır. Yazlık tesettür elbise kişiler için özel olarak tasarlanmakta ve bu tür kıyafetleri tercih edecek kişilerin kıyafet seçiminde dikkat etmeleri gereken bazı detaylara hakim olmaları önemlidir. Elbise modelleri tesettür yapısı sayesinde genel olarak hem görseli hemde detayları ile herkesin ilgisini çekmektedir.

    TESETTÜR ELBİSE
  • Eylül 01, 2022

    Beli lastikli pantolon görsel olarak hem kullanışlı hem de kullanımı hemen her ortamda büyük bir rahatlık sağlayan ürünler içerisinde yer almaktadır. Pantolon modelleri içerisinde tüm modeller hem kişilerin görseline hem de kullanılacak alana uygun olacak şekilde tercih edilmektedir. Bol paça pantolon özellikle ayakkabıyı kapatabilecek boy uzunluğuna sahip olmakta ve bu şekilde görseli ile her zaman daha uzun bir görünümün oluşmasına yardımcı olmaktadır. Tesettür pantolon genel olarak her zaman uzun hali ile tercih edilmekte ve tüm modeller kişilerin boy ve fizik özellikleri göz önüne alınacak şekilde hazırlanmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLON
  • Ağustos 31, 2022

    Pantolonlu takım , modern ve şık kadınların tesettür giyimde en gözde parçalarından biridir. İki parçalı takım elbise üst ve alt aynı renk olmasına rağmen; alt kısmı pantolon, üst kısmı yelek, ceket veya tunik. Zarif ve sportif stili temsil eden takım kıyafetleri , geniş renk yelpazesi ve model çeşitliliği ile zevkinize göre burada. Kadın takım modelleri her gün kullanabileceğiniz gibi ofis veya özel etkinlikler için de tercih edebilirsiniz. 

    PANTOLONLU TAKIM MODELLERİ
  • Ağustos 29, 2022

    Kadın tunik , kadınların tercih ettiği uzun ve salaş bir üst elbise türüdür. Tesettür giyimin önemli bir parçası olan tunikler , vücut hatlarını belli etmedikleri ve rahat oldukları için kullanışlıdır. Ayrıca, tesettür tunik modelleri çeşitli renk ve tasarımlarda olur. Örneğin; Ana renklerin koyu tonları seviyorsanız ve koyu renklerin kadınların kurtarıcısı olduğunu düşünüyorsanız siyah tunik tercih edebilirsiniz. Yani siyahın büyüsü ile daha zayıf görüneceksiniz. Her renk ile kombinlenmesi kolay olan beyaz tunik modellerini de inceleyebilirsiniz. Çizgili tunik de denemeye değer ürünlerden biridir. Ancak çapraz çizgili ürünler sizi daha kilolu gösterebilir. Dikey çizgili ürünler sizi daha uzun gösterebilir. Bunları bilerek karar vermeniz sizin için daha doğru sonuçlar üretecektir. Uzun tunik ve şık tunik tasarımlarından dilediğinizi seçebilirsiniz.

    KADIN TUNİK MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR