ELÖREN BLOG

  • Kasım 03, 2022

    Sizin için en tarz tunikler ve en yeni sezon tunik modelleri hizmetinize sunuyor. Bu sezon en çok beğenilenlerin arasında yeni trend farklı tasarım tunikler ile omuzlarında taş detaylı giyim ürünleri tunik severlerin dikkatini çekiyor.

    tesettür tunik
  • Kasım 01, 2022

    Klasik kadın pantolon modelleri ve kumaşları ile şık kombinler yapmak mümkün. Rahatınız için size sunulan en iyi özellik ise ürünlerin likralı olması. Bol paçanın yanında duble bol paça pantolon kombin tesettür takan hanımlar için vazgeçilmez parçalar olacak. 

    kadın pantolon modelleri
  • Ekim 31, 2022

    Tesettür tunik modelleri, tesettür giyimi tercih eden kadınların en gözde parçalarından birisidir. Rahatlığı ve şıklığı ile oldukça kullanışlı olması en çok tercih edilme sebeplerinden birisidir. Günlük hayata, iş yaşamına ve en özel günlere eşlik eden tarz tunikler bu yönüyle her sezon tercih edilebiliyor. Birbirinden farklı tasarımlarla ve renklerle yakalanan tesettür şıklık, gündelik hayatın da vazgeçilmezi oluyor.

    FARKLI TASARIM TUNİKLER
  • Ekim 28, 2022

    Günlük yaşamda tercih edilen ancak iş hayatının vazgeçilmezleri arasında yer etmiş tesettür gömlek çeşitleri modern ve şık bir görünüm için tesettür giyimi benimsemiş kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kumaş yapıları ve farklı tasarımları sayesinde birbirinden çeşitli seçenekler sunan tesettür gömlek modelleri ile hayatın her alanında tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. 

    TAŞLI GÖMLEK
  • Ekim 25, 2022

    Her yıl tüm giyim gruplarında olduğu gibi tesettür modasında da yepyeni trend parçalar yeni sezon tesettür giyim kategorisinde yerini alıyor. Modaya ayak uyduran ve stil sahibi kadınlar için en moda ürünler bu sezonda Elören giyim sitesinde.

    YENİ SEZON TESETTÜR GİYİM
  • Ekim 24, 2022

    Spor tunik takımları, iş yaşamının resmiyetinden sıkılmış ve rahatlığını önemseyen kadınların olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Günlük yaşamda yürüyüşe çıktığınızda, markete, pazara giderken ya da salaş bir mekanda yapılan arkadaş buluşmalarında bu takımlar kurtarınız olacak.

    SPOR TUNİK TAKIMLARI
  • Ekim 24, 2022

    Hakim yaka hırka modelleri günlük yaşamın en kurtarıcı ürünlerinden birisidir. Markete ya da pazara çıkarken hemen üzerinize geçirip kısa sürede dışarı çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Özellikle tesettür giyimi tercih eden kadınların mutlaka bir hakim yaka hırka edinmeleri gerekir. Sadece mevsim şartlarına uygun kalınlıkta ve kumaş yapısında kadın hırka modelleri seçmek gerekir. Yazın terletmeyen ince pamuklu ürünler, kışınsa yünlü örgü kadın hırka seçenekleri tercih edilmelidir. 

    Hakim yaka hırka modelleri
  • Ekim 20, 2022

    İster kabanınızın önünü açarak ister kapatarak en güzel kombinleri bir araya getirebileceğiniz kadın kaban modelleri ile karşınızdayız. En güzel kadın kaban modelleri içerisine giyeceğiniz tesettür giy çık kıyafetlerinden zevkinize en uygun olanı seçiniz. Bunlardan sizlere en şık gidecek olan birkaç kombini sizlerle paylaşmak isteriz.

    SİYAH KABAN TESETTÜR
  • Ekim 13, 2022

    Dış giyim ürünü olarak oldukça sevilen bir parça olan kadın uzun trençkot içine ne giyilmelidir sorusu her zaman kafa karıştırmaya devam etmektedir. Serin havalarda koruyucu olarak giyilen tesettür trençkot modelleri altına kalın giysiler giyilmemesi öncelikli tercih olmalıdır. Kalın giysiler üzerine giyilecek trençkot havasını kaybeder, ince giysiler ile de üşütebilir. Bundan dolayı tercih edilecek trençkotun özellik ve kalınlığına göre üzerine gömlek ya bluz rahatlıkla giyilebilir.

    TRENÇKOT
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR