ELÖREN BLOG

  • Ağustos 11, 2022

    Bir döneme damgasını vuran ve İspanyol paça olarak adlandırılan bol paça pantolonlar yıllar sonra yine gözde modeller arasındaki yerini aldı. Özellikle kadınların tercihi haline gelen yüksek bel geniş paça pantolon modelleri, uygun kombin ile tamamlandığında ortaya çok şık bir görüntü çıkarmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLONLAR
  • Ağustos 09, 2022

    Kadınlar genellikle işlerine ve günlük takım elbiselerine gömlekleri dahil ederler. Ürün ister spor ister şık olsun her zevke hitap edebilecek bir üründür. Kadın gömlek modelleri dört mevsim boyunca değişen hava koşullarında kullanım için ince ve kalın bir tasarıma sahiptir. Bunları klasik bir şekilde kullanabilir veya kombin elbisenizi tamamlayabilirsiniz. Her kadının tarzıyla kombinlenebilecek ürünlerden biri de kadın gömlekler, alanında uzman tasarımcılar tarafından birçok farklı desende yaratılarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Kadınlar için soğuk aylarda giyilebilecek pek çok kışlık gömlek çeşidi vardır.

    KADIN GÖMLEK
  • Ağustos 08, 2022

    Dini gereklilikler nedeniyle kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlara yönelik hazırlanan kadın tesettür takım ürünlerde koruma ön planda tutulmaktadır. Kadın tesettür takım, amacı itibariyle vücudun büyük bölümünü kapatmalı, görünümünü engellemelidir. Tesettür takım modelleri için aranan ikinci önemli özellik de geniş tasarımı ile vücut hatlarını belli etmemesidir. Bu iki özellik, tesettür giyimin vazgeçilmez unsurlarıdır.

    KADIN TESETTÜR TAKIM
  • Ağustos 05, 2022

    Tunikler, kadın giyimde özellikle de tesettür giyim de kadınların en fazla tercih ettikleri parçalar arasında yer alır. Uzun olan bu kıyafetler tüm vücut hatlarını kapattığı için sevilir ve rahatça giyilir. Kapalı bayanlar, özellikle vücut hatlarını kapatma noktasında daha dikkatli davranmaya çalışır. Bunun için özel olarak hazırlanan tesettür tunik ile kadınlar gün içinde daha rahat olabiliyor.

    YAZLIK TUNİKLER
  • Ağustos 04, 2022

    Tesettür pantolon, akla gelebilecek tüm parçalar ile rahat bir şekilde kombinlenecek ürünlerdir. Bu yalnızca tesettür giyim için değil, her kadının en fazla tercih ettiği kıyafetlerden olan pantolonlar, yaz ya da kış mevsim fark etmeksizin kullanılabilir. Pantolonlar, geçmişten günümüze önemini yitirmeden gelen kadın kıyafetlerinden biridir. Rahatlığı, kombinlenmesi, her duruma uygun kullanımı ile gün be gün farklı modeller ile dikkat çeken pantolonlar, tesettür pantolon modellerinde de yenilikler ile kendini göstermektedir.

    TESETTÜR PANTOLON
  • Ağustos 03, 2022

    Tesettür gömlek, günlük hayatta en fazla kullanılan kıyafetler arasında yer alır. Gömleğin rahatlığı, her kıyafet ile rahatça uyumu ile kadınlar arasında çok sevilen bir modeldir. Tesettür gömlek, uzun modelleri ile kapalı kadınlar için tam bir tercih nedeni oluşturmaktadır. Pantolon ve eteklerle gayet rahat bir şekilde kombinlenecek olan tesettür gömlek modelleri gün be gün yepyeni renkler ve desenler ile tesettür giyimde yerini sağlamlaştırmaktadır.

    TESETTÜR GÖMLEK
  • Ağustos 02, 2022

    Tesettür giyim, kapalı bayanlara özel hazırlanmış kıyafet ve koleksiyonlardan oluşmaktadır. Vücudu örten ancak şık, uzun ancak havalı elbiselerin yer aldığı tesettür giyim koleksiyonlarında kadınların ilgisini çekecek daha pek çok parça bulunmaktadır. Tesettür demek, yalnızca kapalı elbiseler tercih etmek değildir. Kapalı elbiseler ve kıyafetler ile oldukça dikkat çekici bir moda anlayışı ve tarz yakalamaktır. İşte bu anlayış çerçevesinde artık kadınlar arasında adeta bir şıklık yarışı oluşmaktadır. 

    TESETTÜR GİYİM
  • Ağustos 01, 2022

    Şıklık nedir? Ya da şık olmak? Kullanılan ve tercih edilen kıyafetler ile şık olmak mümkün. Ancak zamanın ötesine geçmek neredeyse zordur. Kadın tesettür takım ile zamanın ötesinde bir şıklık kazanabilirsiniz. Çünkü takım gerek duruşu gerek yansıttığı şıklık ile apayrı bir hava yaratan kıyafetlerdendir. Kadın ya da erkek takım elbise giydiğinde nasıl da dikkat çeker öyle değil mi? İşte kadın tesettür takım da bu noktada gerek günümüzde gerek gelecek zaman içinde hiçbir zaman önemini kaybetmeyecek ve en fazla tercih edilecek kıyafetler arasında kendine oldukça ciddi bir yer edinmiştir.

    KADIN TESETTÜR TAKIM
  • Temmuz 30, 2022

    Tesettür pantolon, rahatlığı ve kalitesiyle kadınları etkileyen tesettür pantolonlar oldukça popüler olabilir. Pek çok markanın farklı giyim tarzlarına sahip kullanıcılar için hazırladığı bir koleksiyonun parçası olan bu ürünler, her yaştan kadını memnun ediyor. Klasik siluetler tek başına tercih edilebildiği gibi takım giyiminde de tesettür pantolon tercih edilebilir. Kadınlar, gardıroplarındaki diğer ürünlerle rahatlıkla kullanabilecekleri renk ve dokulara kolaylıkla ulaşabiliyor. Tesettür giyim için bir parça olabilen geniş paça pantolonlar tesettür giyimin en öne çıkan tasarımlarından biridir. 

    TESETTÜR PANTOLON MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR